Utveckla ditt CV

Utveckla ditt CV

22/08/2021 /   Artikel

Världen utanför klassrummets fyra väggar har mycket att erbjuda. En av de tusentals lektioner som livet har lärt oss på den hårda vägen är att det inte alltid är den mest utbildade som får jobbet. Den bästa kandidaten för en organisation är en ekvation med flera variabler. Det finns dock en faktor som även den bästa av oss behöver för att komma i närheten av de myriader av yrkesmöjligheter som denna ekonomi har att erbjuda oss. Curriculum Vitae spelar en viktig roll i allas yrkesliv. Vi lär oss att göra olika CV för olika jobb, men vad händer om ett CV är en återspegling av oss själva. I en värld med ett överskott av kvalificerade personer som tittar på samma Google-söktips för att förbättra sina CV, skulle vi då inte ha en större chans om CV berättade vår historia i stället för att matcha alla generiska sökordssökningar?

Varför försöker vi inte sticka ut från mängden om vi verkligen söker ett drömjobb? Gig-ekonomin har för- och nackdelar. En fördel med en sådan ekonomi är fler möjligheter för människor med unika livserfarenheter än kakformade individer. Hur kan vi dra nytta av detta?


Jo, vi berättar vår livshistoria genom ett CV. Men vi kan inte berätta vår historia på en gång. Vi är med i berättelsen. Våra förfäder sjöng historier i generationer, vi gör detsamma. Vi berättar lite mer av vår historia varje vecka. I stället för att berätta vår historia som en storfilm berättar vi historien som vår favoritserie som vi tittar på med våra familjer varje vecka. Och över flera iterationer gör vi ett meningsfullt CV av vårt liv.

Detta agila tillvägagångssätt för att göra ett CV är Lagoms sätt att göra ditt bästa CV.

Allt vi behöver göra är att spendera 20 minuter av vår tid en onsdag varje vecka. Ta mindre steg mot ett bättre CV varje vecka.

Det automatiska ansökningsverktyget i TakenJob tar hand om resten. Låt världen se dig växa till en bättre yrkesperson ett steg i taget. Använd CV-byggarverktyget i TakenJob och berätta för världen lite mer om vårt yrkesäventyr hittills.

Låt personalansvariga sitta på kanten av sina stolar för att få höra mer om ditt yrkesäventyr.

Låt den här säsongen bli den bästa säsongen i ditt professionella äventyr. Automatisera jobbsökningsprocessen. Låt TakenJob ta hand om jobbsökandet och ansökningarna åt dig. Under tiden kan du som en konstnär berätta för världen om ditt yrkesäventyr. Det är trots allt inte det perfekta CV som ger dig drömjobbet, utan det bästa CV som tar dig dit.